A jól megtervezett ponyvadekoráció olyan vizuálkommunikációs eszköz, amely révén ismertebbé teheti cégét, eladhatóbbá termékét, és amelyet egyaránt használhat image-építésre és aktuális reklámkampányra.
Miért hagyná ki ezt a lehetőséget?

A ponyvadekoráció minden munkafolyamatát, a grafikai tervezésétől a megvalósításig, saját kivitelezésben készítjük és vállaljuk.
Öné az elhatározás, a megvalósítást már nyugodtan bízza ránk!
 
Milyen dekorációt gondolt a ponyvájára?
- mi az ezzel kapcsolatos elképzelése?
- van határozott feliratigénye (szöveg + logó + kép)?
- esetleg konkrét arculati terv megvalósítását kéri?
- vagy nyomdakész anyaggal érkezik?
- vagy egyszerűen csak szakemberünkre bízná, hogy milyen legyen?
Menjen biztosra! Kérje látványtervünket, és megmutatjuk, hogy milyen lesz ponyvája, a megálmodott dekorációval, mert ami szép és izgalmas kicsiben, az még figyelemfelkeltőbb ponyvára szabott, óriási méretben.
Eressze szabadon képzeletét, álmodjon egyedi, különlegesen érdekes grafikát ponyvájára, autójára!
 
A kiválasztott látványterv megvalósítására alkalmazott technológiát, általában az aktuális design határozza meg, de szakembereink ebben a kérdésben is több lehetőséget tudnak ajánlani.

HAGYOMÁNYOS PONYVAFESTÉST igénylő ponyvadekorációhoz kizárólag kipróbált, jó minőségű ponyvafestéket használunk, ami biztosítja ponyvafelirataink hosszú élettartamát. A ponyvafestés élettartama kiemelkedően hosszú, várhatóan a ponyva élettartamával megegyező.

DIGITÁLIS NYOMTATÁST igénylő ponyvadekoráció elkészítéséhez nagyformátumú digitális nyomtatóinkkal, kipróbált, jó minőségű, kültéri festékek felhasználásával akár fotó minőségű dekorációt is készíthetünk. Nagyformátumú digitális nyomtatóink nyomtatási szélessége lehetővé teszik, hogy a ponyvát 3,2 m szélességben, az anyag teljes, maximális szélességében megnyomtassuk!
Digitális nyomataink várható hosszú élettartama, UV-állósága  - tanúsítványokkal is igazoltan - jó minőségű, felülete folyékony laminátummal ellátott, amely még nagyobb mechanikai védelmet, és megnövelt UV-állóságot biztosít digitálisan nyomtatott ponyváinknak.

Miért előnyös cégünkkel dekoráltatni?

 • mert értünk hozzá
 • mert minőségi dekort készítünk;
 • mert rendelkezünk a szükséges technológiával, gépparkkal ahhoz, hogy minden grafikai elképzelését valóra váltsuk;
 • mert sokoldalú, kreatív ötleteinkkel már a tervezésnél is segítségére leszünk; 
 • mert készen hozott grafikai terveihez is hozzá tudjuk tenni 25 év kivitelezési tapasztalatát;
 • mert gyártók vagyunk, nincs viszonteladói árrés; 
 • mert nem csak a ponyvát tudjuk dekorálni. Teljes körű szolgáltatásainkkal a jármű-fülke, légterelő, hátsó ajtók matricázása is megrendelhető;
 • mert velünk időt takarít meg, mert minden munkafolyamatot egy helyen, saját telephelyünkön, saját kivitelezésben végzünk: ponyvatartó vázszerkezet => ponyvázás => grafikai tervezés => nagyformátumú digitális nyomtatás => egyéb grafikai kivitelezés => ponyvafelszerelés => járműfóliázás => tőlünk már használatra kész járműponyvát vehet át;

Szolgáltatásaink egyidejű igénybevételekor párhuzamosan készítjük el a ponyvát és a ponyva-dekorációt, amely költségtakarékos és gyors megoldási mód arra, hogy ponyvája befejezetten kerüljön autójára.

Néhány érv, miért rendelje egy időben a dekorációt a ponyvával?

 1. mert olcsóbb,
 2. mert a dekorálatlan ponyvát később nem kell előkészíteni az utólagos dekorációra,
 3. mert a dekorálatlan ponyvát később nem kell le-, és felszerelni az utólagos dekorációhoz;
 4. mert a dekorálatlan ponyvát később nem kell dekor-stúdióba vinni;
 5. mert a dekorálatlan ponyva, konfekcionálás után körülményesebben dekorálható;
 6. és mert költség-, és időtakarékosabb megoldás dekoráltan átvenni a ponyvát.

 

Gondolta volna, hogy ponyváján az egyszerre megpillantható reklámfelület akár 50 m2-nél is nagyobb lehet? Ekkora méretű hirdetést egyszerűen nem lehet, nem észrevenni.

 

Mindannyian sok figyelmet fordítunk arra, hogy cégünk, termékünk ismert, keresett legyen. A ponyván elhelyezett reklám, összehasonlítva más hirdetési lehetőségekkel, sokkal kevesebbe kerül, hiszen nincs tábladíj, nincs hirdetési idő, nincs közvetítő cég, ugyanakkor a ponyvareklám a normál óriásplakát méretének többszöröse is lehet.

A hirdetési felület méretén túl, a közúti közlekedés, a mozgás tovább fokozza a méret nyújtotta előnyt, így teszi még értékesebbé a ponyvareklámot. Miért ne használná fel ezt a mobil reklámfelületet marketing célokra?
 

Kérdése van, ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!