Előfordult már, hogy valamilyen sérülés érte autó-ponyváját? Erősebb faág meghúzta, ütközés, horzsolás, esetleg rongálás, vandalizmus miatt vált szükségessé kisebb, nagyobb javítás a ponyván? 

Ezeket a sérüléseket gyorsan és minden esetben szakszerűen javítjuk:

  • a funkcionalitás visszaállítása mellett, az 
  • esztétikus végeredmény és a 
  • költségoptimalizálás is fontos szempont a 
  • javítási mód megfelelő kiválasztásában.


Kérje ingyenes állapotfelmérésünket!

Hogyan lehet új ponyvája szinte egy javítás áráért? Cégünknél erre is van lehetőség, ha az egyéb feltételeknek megfelel, érdeklődjön aktuális akcióinkról!

Biztonsági ponyva, a hét lakat alatt őrzött árukészlet

Árujához illetéktelenek fértek hozzá?
Ponyváját szándékosan felhasították?
Megnézték mit szállít, és meg is károsították?

Van megoldás!
Ennek a problémának a kezelésére került kifejlesztésre a biztonsági ponyva.
Kifejezetten erre a célra készült, az a speciális műanyag bevonatú, acél sodronyháló, amely felületkezeltségéből adódóan nem sérti ponyváját, ugyanakkor a belső oldalakra történő felhegesztéssel, megnövelt mechanikai védelemmel gátolja a ponyva felhasíthatóságát.
A nehezített átvághatóságából adódó, belső védelem mellett, küllemében is mutatja hálózottságát, amely visszatartó erőt is képvisel.
A biztonsági ponyva esztétikus és funkciójában sértetlen marad a ponyvával együtt mozogó védőháló beépítése után, így jelentősen megnehezíti a tolvajok dolgát.
A biztonsági ponyvát nem lehet egyszerűen sniccerrel felhasítani, mert a biztonsági háló útját állja a késnek, rácsozata megakadályozza a ponyva könnyű felhasíthatóságát, továbbá az áru raktérből történő kiemelhetőségét.
Rendeljen biztonsági ponyvát! Védekezzen a tolvajok ellen!

Nem csak autóponyva, hanem takaróponyva, vagy más célra használt ponyva szakadásának, sérülésének, javítását is vállaljuk, amennyiben ezt a javítandó anyag állapota lehetővé teszi.
Dekorált ponyvák javítására is van esztétikus javítási megoldásunk, gyakorlatunk.
  

Különböző ragasztók, és ponyvajavító szettek nem nyújtanak profi megoldást a ponyva szakadásainak javítására? Ezek a gyorsjavítások, túl azon, hogy nem szépek (folt hátán folt), a későbbi, végleges megoldást nyújtó ponyvajavítást is drágítják, mert a gyorsragasztókból visszamaradó ragasztómaradványok elszennyezik a ponyva felületét, amely így nehezebben és hosszabb idő alatt lesz javítható. 

Ponyva átalakítás

Megváltozott fuvarfeladat, esetleg új megrendelő, új áru-kiszerelés és egyéb okok miatt is előfordul, hogy változtatni kell a ponyvatartó-vázszerkezet és a ponyva méretén.


Vállaljuk a ponyvatartó - vázszerkezet, és a ponyva szükség szerinti, szakszerű átalakítását, megerősítését, süvegelését, stb.

Kérje árajánlatunkat!

Használt ponyvák utólagos dekorációja

Eddig dekorálatlan volt a ponyvája, de most feliratoztatni szeretné?
Bízza cégünkre, mert nem csak a dekorációhoz, de a ponyvához is értünk!
Szakembereink tudják, milyen vegyszerrel kezeljék elő a felületet, és van helyünk, eszközünk a ponyva le-, és felszereléséhez, a dekoráció teljes körű kivitelezéséhez.
Mindezek megléte és ismerete gyorsítja, így olcsóbbá is teszi az utólagos ponyvadekoráció cégünkkel történő kiviteleztetését a dekor-stúdiókhoz viszonyítva, de ami ennél is fontosabb:

Ponyvagyártóként tájékoztatni tudjuk Önt ponyvája állapotáról, annak várható élettartamáról, melynek ismeretében lehetősége van mérlegelni, megéri-e az adott, használt ponyvát dekoráltatni, vagy kedvezőbb az Ön számára, új ponyvát készíttetni, és a régit értékesíteni.

Keresse kollégáinkat, hogy segítségére lehessünk a döntésben!

 
Megváltozott a cég neve, telefonszáma? Új logója van?

Cégünk vállalja a már használatban lévő ponyvák utólagos dekorációját, régi ponyvafeliratok aktualizálását, új feliratokkal történő ellátását, illetve eltávolítandó ponyvafeliratok lemosását, matricázását, felülírását.

A sima szövegtől, a ponyva fotóminőségű dekorációval történő felüldekorálásáig több megoldást is javasolni tudunk a régi dekoráció cseréjére, ha ponyvája állapota ezt lehetővé teszi.

Kérje ingyenes állapotfelmérésünket!  

 

 

 
 

Kérdése van, ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!