A gépjárművek ma már nem csupán a közlekedés, áruszállítás eszközei. Egyre több cég ismeri fel, hogy milyen jelentős marketing feladat ellátására képes a jól megtervezett, és szépen kivitelezett járműdekoráció.
Miért költene plakátokra, ha saját autója, gépjárműflottája tálcán kínálja a mobil reklámfelületet?

A járműdekoráció tervezésétől, a matricázás teljes körű kivitelezésén át vállaljuk több autó egységes arculatának kialakítását, vagy akár egyetlen gépjármű egyedi elképzelés, igény szerinti dekorációját is.

Céglogó, felirat, vagy teljes járműbevonás, csak néhány lehetőség azok közül, melyek tárháza, a maga teljességében nem is lenne felsorolható, ha a járművek matricázásának, dekorációjának vizuális megfogalmazásában gondolkodunk.
Az image-építő és promóciós célokra egyaránt rendkívül alkalmas és hasznos járműdekoráció fénykorát éli.
A technika és technológia, korunk plotterei, nyomtatói, és a jó minőségű, hosszú élettartamú matricák kiszolgálják mindazon igényt, mellyel a járműdekoráció mára divatos, és szinte már elvárt kellékévé vált a személy-, és haszongépjárműveknek.

Akár egy autója van, akár flottája, a gépjárműve/i megjelenése legalább olyan fontos, mint a névjegykártyája, hiszen mindkettővel jelentős benyomást tesz/tehet ügyfélkörére, üzleti partnereire.   


Keresse cégünket, ha járműdekorációt tervez, vagy ha csak egyszerű fényvisszaverő csík előírás szerinti felragasztására van szüksége, mert a tervezéstől a kivitelezésig több mint 25 év tapasztalatával állunk rendelkezésére!
 

Kérdése van, ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!